Angstforløb

Få hjælp hos psykoterapeut Jeanette Sander
Sig fra

Målrettet, individuelt angstforløb. Få hjælp nu!

Er angsten ved at overtage dit liv? Hæmmer den dig i sådan en grad, at du bruger uendelige mængder af energi på at navigere gennem selv små gøremål? Så har du sandsynligvis brug for noget hjælp. Med et målrettet, individuelt angstforløb hos mig, kan du få hjælp med det samme.

Baseret på mine mange år som terapeut har jeg sammensat et unikt, målrettet angstforløb, som tilpasses dig og din situation. Vi bruger kun tid på det, som virker. I fællesskab får vi dig til at tage små, trygge skridt fremad.

I min indledende angstpakke indgår 6 indsigtsfulde og effektive sessioner (online eller på min klinik på Frederiksberg) hvor:

  • Jeg hjælper dig med at afdække angsten i din dagligdag. Hvad er særlig svært?
  • Jeg hjælper dig til at blive klar på dine grænser, at kunne sige til og fra.
  • Jeg giver dig nogle rigtig gode evidensbaseret afprøvet værktøjer som kan skabe mental ro
  • Du får en angstværktøjskasse, du kan bruge resten af livet
  • Tilbydes online når det passer dig. Ingen transport. Fuld diskretion. Eller på min klinik på Frederiksberg.

Hele pakken tilbyder jeg til en særpris af 2.495kr til nye klienter

Der er ingen ventetid.

Et angstforløb hos mig

Angst forsvinder ikke af sig selv. Tværtimod vokser angsten sig typisk større og kan begrænse din livskvalitet i særdeles negativ retning. Den gode nyhed er, at behandling og samtaler virker. Du kan gøre noget, men det kræver, at du ser angsten i øjnene og søger hjælp.

Jeg hedder Jeanette Sander og lever af at arbejde som psykoterapeut og stresskonsulent. Min mange års erfaring kommer dig til gavn i effektive og udviklende samtaleforløb.

Stress og angst har altid haft mit særlige fokus, og jeg har hjulpet mange mennesker til et liv i balance, hvor der er plads til glæde og kærlighed.

Jeg kan også hjælpe dig.

 

Interesseret i mere viden om stress. Læs min artikel: Har du stress? Tjek tegnene