Angst_LP

Jeanette Sander Terapi

Angst? Ingen ventetid. Få hjælp med det samme

Er du angst? Eller har dit barn angst?

Angst sniger sig ind på os. Pludselig er der flere og flere ting, du ikke vil – eller kan. Dit liv bliver begrænset, og du er fuld af bekymringer og sorte tanker. Mennesker, der holder af dig, gør deres bedste. Kommer med gode råd eller hepper på dig. Det er ikke nemt for dig eller dem. Men tilstanden er alvorlig, og de fleste har brug for professionel støtte. Hos mig får du omsorgsfuld, målrettet angstterapi, som du hurtig vil begynde at mærke effekten af.

Er du i tvivl om, du har angst? Symptomer på angst kan være hjertebanken, åndenød, kvalme eller svedeture. Men også ængstelse, anspændthed, en uvirkelighedsfølelse, dødsangst, tankemylder og frygt for at miste forstanden er hyppige symptomer. Tankerne og symptomerne har desværre tendens til at forstærke hinanden og føre til en ond cirkel, hvor angsten vokser.

Behandling af angst

Angst har ikke en facitliste. Sygdommen kommer til udtryk på et utal af måder. Angstanfald, social angst, panikangst er typiske symptomer.  Kan du ikke tage til en fest eller tage bussen. Får du ondt i maven af bekymring, hvis du skal møde nye mennesker eller skal et sted hen, du ikke kender? Ligger du vågen om natten og er bange for at dø?  Symptomerne kan med tiden blive meget voldsomme.

Det centrale i tilstanden er ikke, hvordan det kommer til udtryk, men at du ikke har det godt. At du føler dig begrænset og bruger alt for meget energi på alt for lidt. Bekymringerne har overtaget dit liv – eller er ved at gøre det.

Hvis du kan genkende noget af dette, er det min klare anbefaling, at du får hjælp til angst. Tilstanden går sjældent væk af sig selv, men med en blid, indsigtsfuld angstbehandling kan vi i fællesskab hjælpe dig til et liv med færre bekymringer.

Behandling af børn med angst

Unge er den befolkningsgruppe, som har det mentalt sværest. Vi ved ikke præcist hvorfor, men en af teorierne er, at de altid er “på”.

Jeg har stor erfaring med angstbehandling af børn og teenagere, og jeg kan også hjælpe jer. Via omsorgsfuld, blid samtaleterapi finder vi frem til problemets rod, og barnet får nogle værdifulde værktøjer og indsigter, som kan bruges resten af livet.

Angst er ikke bare en fase. Behandles tilstanden ikke, kan det påvirke resten af livet. Heldigvis responderer børn sædvanligvis hurtigt på angstterapi, så der findes heldigvis en effektiv behandling mod angst.

Ingen ventetid!

Jeanette Sander er uddannet psykoterapeut og har hjulpet mange mennesker med udfordringer i livet.

Kontakt mig for en uforpligtende indledende snak. Jeg svarer inden for 24 timer!

5353 5540
Samtaler tilbydes i min klinik, i dit private hjem, via Skype eller mobil

Eller skriv via formular eller email : kontakt@jeanettesander.dk

Læs min artikel om teenagere, der har det svært.

Ja tak, kontakt mig!