Om-stresscoaching-info

Jeanette Sander Terapi

Har du stress? Eller er ved at få det?

Kan du genkende nogle af disse tegn på stress?

  • Tankerne myldrer, når du skal sove
  • Du har mistet overblikket
  • Du er altid træt og føler dig udbrændt
  • Du har mistet initiativet
  • Glemmer du ting?
  • Hovedpine, mavepine?
  • Du bliver hurtig vred
  • Du lider af søvnløshed, eller sover for meget?
  • Du tager på eller har tabt dig?
  • Du er ineffektiv.

Alle de ovenstående eksempler kan være symptomer på stress. Stress er en livsforandrende sygdom, der skal tages alvorligt – og som er nemmest at behandle, inden du bliver alvorligt syg af stress. Alle fakta om stress peger desværre i den negative retning.

Jeg var udmattet, men blev alligevel ved og ved. Først da jeg fik hjælp, fandt jeg ud af, hvordan jeg kunne trykke på stopknappen!

Livet er en kontaktsport på godt og ondt. Måske oplever du stress på jobbet med for mange opgaver, og for lidt tid. Urimelige eller usagte krav fra din chef, din partner eller omverden? Har du svært ved at prioritere dig selv? Er der sygdom eller problemer i familien? Der kan være mange årsager til, at man udvikler stresssymptomer.

Tag dig selv og dit velvære alvorligt og gør noget ved en eventuel stresstilstand. Allerede efter ganske på stresssamtaler vil du begynde at få en ny bevidsthed om, hvad dine stresskatalysatorer er – og gøre dig klar over dine livsprioriteringer. Dine stresssymptomer vil mildnes.

Om mig

Mit navn er Jeanette Sander, og jeg er uddannet psykoterapeut og stresscoach. Jeg har mange års erfaring med stressterapi og stresscoaching. Mit fokus er målrettet det som virker.

Kontakt mig for en uforpligtende indledende snak om en eventuel stressbehandling. Jeg svarer inden for 24 timer! Lad os tage en samtale om stress.

5353 5540
Samtaler tilbydes i min klinik, i dit private hjem, via Skype eller mobil

Eller skriv via formular eller email : kontakt@jeanettesander.dk

Læs mere om min stressbehandling her

Ja tak, kontakt mig!